Voor een optimale beleving van deze website, vragen wij u cookies te accepteren. De website zal pas cookies plaatsen wanneer u hiervoor expliciet akkoord heeft gegeven. Lees meer >

 

Communicatie

Luisteren. En dan relevant, kraakhelder en op tijd informeren.

Deelnemers goed informeren over pensioen is een bijzondere uitdaging. De materie is moeilijk, de aandacht beperkt. Daar zijn we ons bij AZL terdege van bewust. De oplossing die wij zoeken levert communicatie op die voor elke deelnemer relevant, kraakhelder en tijdig is.

Resultaat boeken met communicatie
Hoe zorgt u dat uw deelnemer weet hoe het zit met zijn pensioen? En dat u zoveel mogelijk resultaat boekt met elke euro die de communicatie met deelnemers kost? De communicatieadviseurs en internetspecialisten van AZL geven antwoord op deze vragen. U kunt er zeker van zijn dat u goed geholpen wordt. De uitgebreide pensioenervaring van AZL en onze vakkennis liggen aan de basis. Daarmee luisteren wij echt naar uw vraag, en vragen door. Zo ontstaat een beleidsplan voor al uw communicatie met een jaarplanning voor de benodigde middelen.

Bedrijfsmatige aanpak
Op basis van dit plan maken wij vervolgens de website, nieuwsbrieven, kranten, magazines ofwel die digitale en klassieke communicatiemiddelen die voor u en uw deelnemers gewenst zijn. We zorgen voor middelen die werken en doen dat binnen de afgesproken tijd en budget. Speciaal voor bedrijfstakpensioenfondsen ondersteunen wij ook de communicatie met de werkgevers. Kenmerkend in alles wat we doen is onze bedrijfsmatige aanpak. Dat betekent ook dat we na de uitvoering plaats inruimen voor evaluatie. Daartoe volgen we de respons van deelnemers, het gebruik van websites en pensioenplanners en zijn wij voorstander van periodiek onderzoek, zodat uw communicatie met deelnemers optimaal is en blijft.

Wat wij u bieden

  • Advies over de meest effectieve communicatieaanpak voor uw fonds.
  • Communicatie gericht op deelnemers én op werkgevers.
  • Realisatie van alle communicatiemiddelen die voor uw fonds nodig zijn.
  • Evaluatie aan de hand van professioneel onderzoek (enquête, pre/post-test, klankbordsessie).
  • Advies en uitvoering communicatie in bijzondere situaties.

Wilt u meer weten?
Wij lichten onze kwaliteiten en dienstverlening graag verder toe. Bel voor een afspraak Angelique Paulissen, 088 - 116 2311.  

Top
‘Meer is lang niet altijd beter.’
‘Wij werken met pensioengeld. Dus we streven naar communicatie die effectief èn efficiënt is. Waarmee wij een fondsbestuur ondersteunen en bijdragen aan meer inzicht door de deelnemer. Dat betekent keuzes durven maken, duidelijke taal gebruiken en die informatie geven waar de ontvanger behoefte aan heeft. Meer is lang niet altijd beter.'
Mylène Caris,
manager communicatie