Voor een optimale beleving van deze website, vragen wij u cookies te accepteren. De website zal pas cookies plaatsen wanneer u hiervoor expliciet akkoord heeft gegeven. Lees meer >

 

10 opmerkelijke kenmerken

Zo leert u pensioenprofessional AZL supersnel kennen:

1 Wij bestaan voor 100% uit pensioenprofessionals, voor het merendeel HBO+ of universitair opgeleid.
2 Wij hebben ruim 50 jaar ervaring met pensioenbeheer en zijn in de roerige pensioenwereld een baken van stabiliteit.
3 Wij zijn onderdeel van de NN Group.
4 Wij ondersteunen pensioenfondsbestuurders optimaal zodat zij zich op hun kerntaak kunnen richten.
5 Wij bieden hoogwaardige integrale en modulaire dienstverlening aan 53 Nederlandse pensioenfondsen en 1.375.000 deelnemers.
6 Wij werken precies.
7 Wij zijn vriendelijk en deskundig, vinden de deelnemers van pensioenfondsen waar wij voor werken. Uit continu klanttevredenheidsonderzoek blijkt dat klanten die recent contact hebben gehad onze dienstverlening met een 8,1 waarderen.
8 Wij hebben de software voor de pensioenadministratie zelf ontwikkeld. Al onze kennis en ervaring met dienstverlening aan tientallen fondsen tegelijk heeft een plaats in dit administratiesysteem. Het maakt dat wij zeer flexibel en tegelijk efficiënt regelingen kunnen administreren. DB en (C)DC. Met alle eisen die het nieuwe pensioencontract stelt.
9 Klanten zeggen over ons dat wij gedreven vakmensen zijn, die echt trots zijn op hun werk. Mensen die je vragen in één keer helder beantwoorden.
10 Wij werken op de eigen pensioencampus in het hart van Heerlen vanuit ons hoofdkantoor dat beroemd is om zijn architectuur. Daarnaast hebben wij een vestiging in Utrecht. Op beide locaties bent u van harte welkom en kunnen wij de pensioenuitvoering voor uw fonds vormgeven.