Voor een optimale beleving van deze website, vragen wij u cookies te accepteren. De website zal pas cookies plaatsen wanneer u hiervoor expliciet akkoord heeft gegeven. Lees meer >

 

Directie

Maarten van der Tuin
Directievoorzitter

Maarten van der Tuin (1964) is per 1 februari 2015 voorzitter van de directie. Eerder werkte Maarten in verschillende leidinggevende functies bij De Amersfoortse Verzekeringen, laatstelijk als adjunct directeur Pensioenen. In 2008 stapte hij over naar MN waar hij directeur Pensioenen en lid van de hoofddirectie was. Hij studeerde rechten aan de Universiteit van Utrecht en behaalde later zijn master in business administration.


Edward Heijkers
Directeur Pensioen en IT

Edward Heijkers (1967) is sinds 2011 directeur van de business unit Services. Hij kwam in 2009 bij AZL in dienst. Eerder werkte Edward Heijkers onder meer bij APG en Fontys Hogescholen. Hij studeerde bestuurlijke informatiekunde in Tilburg en volgde een masteropleiding in information management (TIAS) en veranderkunde (SIOO).


Rob Dingemans
Directeur Business Development

Rob Dingemans (1965) is sinds 15 februari 2019 directeur Business Development. Hij is verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe opdrachtgevers en het uitbreiden van de dienstverlening. Eerder werkte hij in verschillende functies op het vlak van business development en relatiemanagement bij onder andere Interpolis en Syntrus Achmea Pensioenbeheer. Rob is registeraccountant. Hij volgde verschillende opleidingen waaronder  informatiemanagement  bij TIAS Business School.


Raad van Commissarissen

Michel van Elk (voorzitter)

Henriëtte Prast

Willem Stevens

Annemieke Visser-Brons

Profielschets voor leden van de Raad van Commissarissen

Top